Certifikáty a normy

V naší kalibrační laboratoři klademe velký důraz na dodržování nejpřísnějších mezinárodních standardů a norem. Naše činnost je certifikována podle norem ISO 17025, což je mezinárodně uznávaný standard pro kalibrační laboratoře. Tento certifikát potvrzuje, že naše postupy, měřicí zařízení a výsledky splňují nejvyšší požadavky na přesnost a spolehlivost.

 

Kalibrace v souladu s mezinárodními standardy

Každá kalibrace, kterou provádíme, je prováděna v souladu s přísnými mezinárodními normami. Naše laboratoř spolupracuje s Českým metrologickým institutem v Praze, čímž zajišťujeme návaznost našich kalibrací na národní a mezinárodní etalony. Tato návaznost je klíčová pro zajištění konzistence a přesnosti vašich měřicích přístrojů.

 

Přehled našich certifikátů

Jsme držiteli několika certifikátů, které potvrzují naši odbornost a kvalitu služeb:

  • ISO 17025: Tento certifikát potvrzuje, že naše laboratoř splňuje nejvyšší standardy pro kalibraci a zkušební laboratoře, a že naše výsledky jsou uznávané na mezinárodní úrovni.
  • Certifikáty Českého metrologického institutu: Naše měřicí zařízení a kalibrační postupy jsou pravidelně ověřovány a certifikovány Českým metrologickým institutem, což zajišťuje jejich přesnost a spolehlivost.
  • Certifikát odbornosti v oblasti termografie: Tento certifikát potvrzuje naši kvalifikaci a schválení jako školícího pracoviště pro termografii, zajišťující vysokou úroveň služeb a odborných školení.

 

Postupy zajišťující kvalitu

Naše kalibrační postupy jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny příslušné normy a předpisy. Každý krok v procesu kalibrace je dokumentován a kontrolován, aby byla zajištěna maximální přesnost a spolehlivost. Díky tomu můžeme garantovat, že vaše měřicí přístroje budou po kalibraci odpovídat nejvyšším standardům kvality.

 

Závěr

Dodržování norem a získání certifikátů není pro nás jen formalita, ale závazek k poskytování služeb na nejvyšší úrovni. S našimi certifikáty máte jistotu, že vaše měřicí přístroje jsou kalibrovány podle nejpřísnějších mezinárodních standardů, což vám zajišťuje maximální přesnost a spolehlivost měření.