O nás: Přesnost a spolehlivost v kalibraci

Zkušený tým, moderní technologie a závazek k dokonalosti – váš partner pro kalibraci termokamer a pyrometrů.

Naše mise

Naším hlavním cílem je zajistit, aby každý přístroj, který projde naší laboratoří, poskytoval přesné a spolehlivé výsledky. Věříme, že kvalitní kalibrace je základem pro správná a informovaná rozhodnutí v průmyslových procesech, která mají vliv na kvalitu výrobků, bezpečnost a dodržování norem.

Naše hodnoty

V naší práci se řídíme několika základními hodnotami: přesnost, spolehlivost a transparentnost. Přesnost je pro nás klíčová, protože víme, jak důležité je mít k dispozici správná data. Spolehlivost zajišťujeme díky nejmodernějším technologiím a postupům, které pravidelně aktualizujeme a kontrolujeme. Transparentnost je pro nás důležitá ve všech fázích spolupráce – od první konzultace až po předání výsledků.

SPOKOJTE SE JEN S TÍM NEJLEPŠÍM

Špičková technologie: Využíváme nejmodernější měřicí zařízení a technologie, které zaručují maximální přesnost a spolehlivost výsledků.


Odborný tým: Naši zkušení odborníci mají hluboké znalosti v oblasti kalibrace a teplotního měření, což nám umožňuje poskytovat služby na nejvyšší úrovni.


Rychlá a flexibilní služba: Jsme schopni přizpůsobit se vašim časovým požadavkům a zajistit rychlé provedení kalibrace dle vašich potřeb.


Mezinárodní standardy: Naše kalibrace jsou v souladu s nejpřísnějšími mezinárodními normami, což zajišťuje globální uznání a důvěru v naše služby.


Jsme připraveni vám pomoci

Kontaktujte nás a pojďme společně navrhnout to nejlepší řešení pro Vás.